Илия Груев ще бъде помощник треньор в Арминия Билефелд


Илия Груев ще бъде помощник треньор в Арминия Билефелд

1614 0

След като през миналата година Илия Груев бе помощник треньор на Флориан Кофелт във Вердер Бремен, днес стана ясно, че българинът ще има нова длъжност. Този път той ще помага в отбора на Арминия Билефелд. Ето какво сподели той пред сайта на клуба:

"Да бъда треньор е моя страст, имам нужда от ежедневен контакт с играчите и отбора. Така че предложението да се присъединя към треньорския екип на Франк Крамер в Арминия веднага ме привлече. Мога да се идентифицирам 100 процента с перспективите за бъдещето на клуба, очертани от Самир Араби, особено след като развитието на талантливи млади играчи винаги ми е било на сърце. Сърцето на футбола бие на точното място в Билефелд и за мен е удоволствие и чест, като убеден отборен играч активно да дам своя принос за спортното развитие на този традиционен клуб.", коментира назначението си Илия Груев.

Арминия Билефелд понастоящем е на предпоследното 17-о място в германската Бундеслига, но е само на 2 точки от заемащия 15-то място Майнц. До края на сезона остават 8 кръга и новият отбор на Илия Груев има всички шансове да се спаси от изпадането.

А коя легенда на Ливърпул, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид от лятото ще застане начело на Борусия Мьонхенгладбах, можете да разберете в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички