Хубав дебютен гол на Божидар Краев се оказа недостатъчен за Уелингтън Финикс (ВИДЕО)


Хубав дебютен гол на Божидар Краев се оказа недостатъчен за Уелингтън Финикс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2639 0

25-годишният бивш футболист на Левски - Божидар Краев, отбеляза първия си гол в първенството на Нова Зеландия, но неговият тим допусна загуба като гост в мач от 3-ия кръг на "А-Лига".

Отборът на Краев - Уелингтън Финикс, отстъпи на Нюкасъл Джетс с 1:3, като и четирите попадения бяха отбелязани още през първото полувреме! 240 секунди след първия съдийски сигнал домакините откриха резултата чрез Джеймс МакГари, а в 16-ата минута авансът им бе удвоен от грузинеца Бека Дарцмелия.

В 39-ата българският нападател овладя подаване на границата на наказателно поле и с хубав удар в близкия ъгъл намали изоставането на своя отбор. Пет минути по-късно обаче, Нюкасъл Джетс вкара и трети гол, който бе дело на Трент Бухаджар.

Това бе първо шампионатно попадение за Божидар Краев с екипа на Уелингтън, към който се присъедини през лятото. На 3 август той откри головата си сметка за клуба в среща от 1/16-финалите за Купата срещу Дейвънпорт, която бе спечелена с 4:0. В момента тимът му е на седмо място в "А-Лига" с актив от 2 точки. Следващият мач е на 30 октомври - гостуване на Мелбърн Сити!

Вижте гола на Краев в репортажа:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 5 месеца по-късно: Синът на Илиан Илиев се завърна в игра в мач от 8-ия кръг на първенството в Кипър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички