5 месеца по-късно: Синът на Илиан Илиев се завърна в игра в мач от 8-ия кръг на първенството в Кипър


5 месеца по-късно: Синът на Илиан Илиев се завърна в игра в мач от 8-ия кръг на първенството в Кипър
Снимка: Getty Images

1473 0

23-годишният български полузащитник Илиан Илиев-младши се завърна в игра за своя Аполон Лимасол след 5-месечно отсъствие от терените!

Синът на Илиан Илиев се контузи в началото на месец юли, след като получи фрактура на петата метатарзална костица на лявото ходило, а последният му официален мач бе на 22 май при загубата от АЕК Ларнака с 0:1 в последния кръг от сезон 2021/22 в кипърската Първа дивизия.

Във вечерта на 21 октомври той записа 31 минути при равенството (1:1) на Аполон срещу Олимпиакос Никозия в двубой от 8-ия кръг на шампионата. Илиан Илиев-младши се появи на смяна в 60-ата, заменяйки Багали Дабо.

Интересно е да се отбележи, че и двете попадения паднаха в заключителните минути, когато българинът вече бе на терена - първо Йонис Питас изведе Аполон напред в резултата в 83-ата, но гол от дузпа на Вилде-Доналд Герие дълбоко в добавеното време възстанови равенството. Аполон е на трето място в таблицата с актив от 15 точки. Лидер е ПАФОС със 17 пункта.

По-късно днес, 22 октомври, бившият му отбор Черно море гостува на Спартак Варна в първото дерби на морската ни столица от 13 години насам - ето и кои са другите два зрелищни мача от Първа лига в събота (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички