Христо Стоичков предложи нововъдение във ВАР


Христо Стоичков предложи нововъдение във ВАР

2824 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков отправи някои препоръки към ръководните фактори в най-обичания спорт в света по отношение на системата ВАР. Според бившата звезда на Барселона, в стаичката, в която се ползва видео асистент рефера, трябва да има един бивш футболист или бивш рефер.

"Преди действията минаваха много бързо. Футболът много се промени в това отношение. Преди реферите бяха по-концентрирани, а сега им е по-удобно с ВАР. Системата е добра, подкрепям въвеждането ѝ, но може би трябва да има някой бивш играч или рефер в стаичката, в която се следи ВАР", коментира Камата, цитиран от deia.eus.

Стоичков е на гости в Билбао по работен ангажимент. Медиите в Испания съобщиха, че той се е срещнал с президента на местния Атлетик, който му е подарил фланелка на тима с номер 8 на гърба. От своя страна, българинът е подарил на Айтор Елизеги реплика на "Златната топка", която спечели през 1994 година. А как реагира на въвеждането на ВАР в България премиерът на страната ни Бойко Борисов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички