Херо категоричен: Готов съм да работя в Русия, деля политиката от спорта!


Херо категоричен: Готов съм да работя в Русия, деля политиката от спорта!
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1267 0

Българският треньор Димитър Димитров-Херо призна, че е готов да работи в Русия, въпреки международната изолация на страната заради войната, която води в Украйна. Бившият национален селекционер е без отбор от миналата година, когато напусна Арда (Кърджали) скорострелно.

"Не съм чул федерацията ни да е забранила на играчи да ходят в Русия. Но трябва да се спомене, че в момента нивото на българския футбол не е много високо. Не познавам много футболисти, които биха могли да играят в Русия", заяви Димитров, цитиран от руския "Football 24".

ДАЛИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ БИХА ИГРАЛИ В РУСИЯ СЕГА

"Имаше време, когато българи играеха на много високо ниво, сега нивото на нашия футбол се снижи много силно. Мисля, че ако има предложения, хората ще отидат в Русия и едва ли федерацията ще ги заплаши с изключване от националния отбор", продължи той.

ПРИМЕРЪТ С ИВЕЛИН ПОПОВ

"Например Ивелин Попов, който игра в Сочи, когато всички тези събития започнаха. Никой не му е казал: "Ивелине, хайде, връщай се!". Аз съм готов да работя в Русия. Деля политиката от спорта", казва още Херо. А ето кои български клубове ухажват Димитров на този етап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички