Конкуренция! Димитър Димитров – Херо с оферта от още един клуб от Първа лига


Конкуренция! Димитър Димитров – Херо с оферта от още един клуб от Първа лига
Снимка: beroe.bg

1576 0

В Хебър Пазарджик също пожелаха да ангажират Димитър Димитров – Херо. От клуба са потърсили бургаския специалист след решението на кмета Тодор Попов да изчисти италианците от управлението на пазарджиклии, пише „Мач Телеграф“.

Вече се работи усилено за намирането на солидна фигура, като идеята е въпросният човек да поеме цялата спортна власт. Първият, с когото е осъществен контакт е бил именно Херо.

Димитров  обаче за момента е отклонил предложението и е признал, че вече е поел ангажимент към Спартак Варна, допълва изданието. Един от най-добрите български треньори действа при "соколите" по схемата, която навремето искаше да приложи и в Левски. През 2014-та той се бе договорил с Георги Иванов да застане начело на "сините" от Нова Година и изпрати в щаба на Гонзо като помощник Петър Колев. Впоследствие обаче Димитър Димитров се отказа. 

В момента във Варна пък отиде друг близък до бургазлията специалист Тодор Киселичков. Идеята е, ако ръководството на Спартак спази обещанията за подсилване на състава и подобряване на организацията, Херо официално да стане част от проекта.

Ако обаче във Спартак Варна не се случи обещаното по-добро финансиране, нищо чудно Димитров да приеме друга оферта, каквато очевидно не липсва.

А ето срещу кого ще играе контрола Хебър по време на паузата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички