Добрев: Турицов беше за червен картон, това можеше да промени крайния резултат


Добрев: Турицов беше за червен картон, това можеше да промени крайния резултат
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1372 0

Настоящият офанзивен играч на Славия и юноша на Ботев Пловдив Кристиан Добрев бе определен за "Играч на деветия кръг", след като донесе успеха на "белите" над вечния съперник - Локомотив София, с двете си попадения (2:1).

 Играчът бе награден, като използва момента да коментира мача с "железничарите", загубата от ЦСКА и престоя си в Порто.

"Спечелихме много важни три точки. Радвам се, че допринесох за успеха. Най-важно е да играя в Славия редовно. Искам да се утвърдя като титуляр", подчерта футболистът и припомни, че преди година е разтрогнал договора си с Ботев Пловдив по взаимно съгласие и е избрал да продължи кариерата си в Славия. Една от причините да вземе това решение е много добрата възможност за развитие на младите футболисти в най-стария столичен клуб, поясни халфът.

Той разкри, че отначало му е било трудно, но след една година се е адаптирал. Има желание да получи шанс за изява в чуждестранен отбор, но сега приоритетът му е да се докаже в Славия. 

"Не изиграхме мача както трябва. Задържахме топката, но фалът на Турицов беше за червен картон и ако беше отсъден, мачът можеше да продължи в съвсем различна посока", почерта Кристиан Добрев.

Той даде оценка и обобщи впечатленията си за професионализма на целия екип в бившия му клуб Порто:

"Всички бяха на много по-високо ниво, отколкото в България. Ставаш с футбол, лягаш с футбол", изясни Добрев и добави, че с труд и воля може всеки да се адаптира към по-строгия режим и тренировките, които са по-трудни от тези у нас.

Ето как се разви и въпросната среща с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички