Димитър Бербатов очаква победа от ЦСКА и изброи силните им страни


Димитър Бербатов очаква победа от ЦСКА и изброи силните им страни
Снимка: БГНЕС

1477 0

Легендарният български играч Димитър Бербатов коментира предстоящия двубой между ЦСКА и Клуж, който е тази вечер от 19:55 часа на Националния стадион "Васил Левски". Според него "червените" имат всички шансове да стигнат до победата.

Къде да гледаме ЦСКА срещу ЧФР Клуж в Лига Европа?

"Ще гледам мача с интерес и очаквам ЦСКА да спечели.Домакините би трябвало да са по-силни от ЧФР. Тимът играе като едно цяло и е налице добра химия между футболистите. Не са бавни и нападателите им често изненадват със скоростта си", заяви той пред Betfair.

"Али Соу е отличен футболист, който разполага с много добри физически данни. Капитанът Валентин Антов е друг от националите в отбора. Той е младо момче и е капитан, което говори за класата му. Отбори като този се нуждаят от по-добри футболисти, за да могат да заличат изоставането си от водещите тимове. А за да привлечеш силни играчи, се нуждаеш от пари. Ето защо всичко е много трудно. Обикновено най-добрите играчи в България биват продавани в големите клубове, за да се развиват, защото инфраструктурата изобщо я няма", допълни Бербатов. А откъде и каква атака получи футболът ни неотдавна, Ганчев също, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички