BBC: Оправдават Тонев тази вечер


BBC: Оправдават Тонев тази вечер

1441 0

Българският национал Александър Тонев ще бъде оправдан по обвинението в расизъм, информира BBC, докато в Шотландия тази вечер трябва да обявят присъдата на бившия ас на ЦСКА.

Както е известно, Шотландската футболна асоциация наказа Тонев със солена глоба и лишаване от състезателни права за 7 мача, след като по думите на Шейн Лоугън българинът го е обиждал на расова основа.

Въпреки че за подобни думи от страна на крилото няма никакви доказателства, той понесе сериозно наказание, а Селтик веднага обжалва. Днес, след 20:00 часа, ще бъде повторното изслушване, а "детелините" планират да обжалват дори в съда в Лозана заради липсата на каквито и да е доказателства за расизъм от страна на Тонев.

По информация на реномираната медия BBC, до това няма да се стигне, тъй като членовете на ФА смятат да одобрят жалбата на Селтик и Тонев да бъде свободен да играе във вътрешния шампионат.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички