Селтик взе силен адвокат на Тонев


Селтик взе силен адвокат на Тонев

1515 0

Ръководството на Селтик нае много силен адвокат, който да защити българския си футболист Александър Тонев по обвинението в расизъм.

Утре от 20.00 часа стартира изслушването на втора инстанция в Шотландската футболна асоциация. За разглеждането на казуса от Селтик са ангажирали адвокат от най-реномираната кантора в страната- BELTRAMI & CO, който се е запознал с детайлите по казуса и утре ще пледира в защита на българското крило заедно с адвоката на клуба.

Както е известно, без никакви доказателства на първа инстанция дисциплинарната комисия наложи наказание от 7 мача лишаване от състезателни права на Тонев, което беше обжалвано веднага и от клуба, и от самия футболист. В Глазгоу вече е и мениджърът на футболиста Антъни Раво, който довечера ще наблюдава отложената среща от първенството с Партик Тисъл.

"Очакваме Александър да бъде оправдан напълно, защото няма никакви доказателства, които да го уличават в расистки обиди. А няма доказателства, просто защото не го е направил. Ясно е", каза Антъни Раво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички