Стоичков: Дори Гуардиола да обещае 100 милиона на Меси, при Лео парите не играят


Стоичков: Дори Гуардиола да обещае 100 милиона на Меси, при Лео парите не играят
Снимка: printscreen

6825 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков заяви, че капитанът на Барселона Лионел Меси би отказал и заплата от 100 милиона евро годишно, за да остане на "Камп ноу". Аржентинецът е свързван с трансфер в Манчестър Сити, след като влезе в конфликт със спортния директор на каталунците Ерик Абидал. Според Стоичков обаче нападателят няма да напусне Барселона, за да играе в друг европейски клуб.

"Дали мисля, че Меси трябва да се пенсионира в Барса? Само Меси знае това. Като бивш играч на Барса бих искал Меси да остане. Личното ми мнение е, че той няма да напусне. Може би последната година от кариерата си ще играе в Аржентина, но не мисля, че би напуснал Барселона, за да отиде в Англия или друг клуб. Гуардиола може да поиска всекиго, но ако утре каже на Лионел, че Сити му предлага 100 милиона годишно, парите не играят за Меси", заяви Стоичков пред "El Universo".

"Смятам, че когато не сте в един отбор, не можете да коментирате. Ако Лео е прав или грешен, ръководството ще знае. Лео също ще знае дали е прав или не с ръководството. Уважавам Меси, обожавам го, защото той е уникален играч. Той е мит, а има малко митове в днешно време. Той знае какво точно трябва да направи, той е баща, който се радва на живота и прави много хора щастливи. Надявам се да продължи", завърши единственият българин, спечелил "Златната топка" досега. А какво е решил Меси относно Барселона и Сити, според Sky Sports, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички