В Англия: Меси реши да остане в Барса въпреки конфликта с Абидал


В Англия: Меси реши да остане в Барса въпреки конфликта с Абидал
Снимка: Guliver/GettyImages

5969 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е решил да остане на "Камп ноу", въпреки избухналия конфликт между него и спортния директор на клуба Ерик Абидал. Двамата влязоха в пререкание, след като Абидал заяви, че някои играчи не са се влагали максимално в мачовете при Ернесто Валверде, заради което наставникът е бил уволнен. Меси поиска директорът да говори с конкретни имена.

Според Sky Sports, аржентинецът иска да изпълни настоящия си договор, който е в сила до 2021 година, до края му. Изданието разкрива, че атмосферата в отбора се е подобрила, след като клубният президент Хосеп Бартомеу е разговарял с Меси. Преди това медиите активно пращаха суперзвездата далеч от каталунската столица.

Изданието твърди още, че клубът дори би искал техният голмайстор да остане още при тях. Ръководството е готово да седне с бащата на Меси за преговори през следващите месеци. Според Sky Sports, Меси е бил принуден да се защити след думите на Абидал, но същевременно е искал да подчертае, че не призовава към промени в клуба и че не намира вътрешноклубната критика за конструктивна. Вижте тук кои клубове бяха сочени като възможна бъдеща дестинация за легендата на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички