Гуардиола изуми с коментара си за Меси - ще му простят ли феновете на Сити?


Гуардиола изуми с коментара си за Меси - ще му простят ли феновете на Сити?
Снимка: Gulliver/GettyImages

7054 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола посъветва Лионел Меси да си остане в Барселона. Изказването на испанеца е странно, имайки предвид, че именно "гражданите" са най-силно свързвани с привличането на аржентинеца след скандалите на "Камп Ноу".

"Той е играч на Барселона. Ще остане там. Това е моето пожелание към него - остани там. Мисля, че той ще завърши своята кариера в Барселона" - изуми Гуардиола, коментирайки слуховете за преминаване на шесткратния носител на "Златната топка" при "гражданите".

Привържениците на агнлийския шампион няма как да останат доволни след това изказване на наставника на любимия им клуб. За повечето от тях би било сбъдната мечта да видят аржентинския магьосник в цветовете на отбора им, като освен това така шансовете за мечтан триумф в Шампионска лига ще се увеличат значително.

Припомняме, че напрежението при каталунците ескалира, след като Лионел Меси и част от хората в клуба са в конфронтация. Веднага се заговори за възможен трансфер, като бяха споделени и 5-те клуба, които ще опитат да се възползват от уникална клауза в договора на аржентинеца с Барселона. Каква е тя, както и кои са отборите - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички