Стилиян Петров е готов за мениджърска работа

Стилиян Петров даде обширно интервю за „Тhe Guardian”, в което призна, че ще се опита да стане старши треньор. Българинът бе потърсен във връзка с плейофа за влизане във Висшата лига, който бившият му тим Астън Вила ще играе срещу Дарби Каунти на Франк Лампард. Срещата е в понеделник, 27 май, от 17.00 часа на „Уембли”. Това е най-доходоносната промоция в света.

„Би ми харесало да бъда мениджър. Не очаквам хората да ми дадат мениджърска работа заради името ми. Искам да ми дадат работа, защото искам да правя това и искам да постигна много. И ако трябва да се докажа на по-ниско ниво, ще отида и ще се докажа”, заяви бившият национал.

Стенли: Момчетата ми ме видяха в състояние, в което не бива да бъде виждан никой родител

Авторитетното британско изданието The Guardian посвети специален материал на бившия капитан на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров. В н...

Стилиян Петров вярва, че представянето на Джак Грилиш за Астън Вила срещу Дарби Каунти може да реши мача. "Той е звездата на Вила. Мисля, че ако се представи добре, ще може да направи от нищо – нещо. Когато имате такъв футболист в състава си, искате той да е там за най-големите мачове. Ако Дарби даде на Джак малко свобода, той ще ги накаже. И, мисля, че те са наясно с този факт".

Преди известно време в медиите се появи информация, че Стенли е отказал предложение от български клуб - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!