Ясно е къде Стойчо Младенов ще продължи кариерата си


Ясно е къде Стойчо Младенов ще продължи кариерата си

3258 0

Вече е ясно къде Стойчо Младенов ще продължи кариерата си. Съвсем наскоро се появиха поредните спекулации, че той може отново да поеме ЦСКА, заемайки мястото на сегашния наставник - Нестор Ел Маестро.

Това обаче бе бързо опровергано. Треньорът използва личния си сайт, за да съобши, че с Кайсар ще продължат съвместната си работа. След успешния край на сезона в казахстанското първенство, завършил с четири поредни победи, треньорът преподписа договора си за още една година. В контракта има опция и за продължение за още един сезон.

Много съм щастлив, че продължаваме заедно. Благодарен съм на губернатора Кримбек Кушембаев за доверието към мен. Отношението, което получавам от всички в Кизилорда, е фантастично. Надявам се да постигаме още по-добри резултати в следващата година", заяви Младенов.

Кайсар завърши на пето място в класирането, само на 1 точка от местата за Лига Европа. Младенов е треньор на отбора от началото на 2017 година. Босът на ЦСКА Гриша Ганчев също коментира информации за смяната на Ел Маестро, веднага, след като се появиха слуховете за Стойчо Младенов. Ето какво каза Ганчев за евентуална треньорска рокада при "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички