ЦСКА разжалва Ел Маестро, връща Стойчо Младенов за пети път?


ЦСКА разжалва Ел Маестро, връща Стойчо Младенов за пети път?

4285 0

В ЦСКА се готви треньорска смяна. Поне така твърдят колегите от "Меридиан мач". Според изданието от "Българска армия" са поканили бившия си наставник Стойчо Младенов, за да замени на поста му Ел Маестро.

Договорът на Младенов с казахстанския Кайсар изтича в края на този месец, а шампионатът в страната приключва тази седмица. Ако победи в последния кръг Актобе, тимът на българина може да завърши четвърти.

ЦСКА започна силно сезона, но не успя да победи преките си конкуренти за титлата и отстъпи на трето място. Николай Бодуров и компания загубиха от Левски и Лудогорец с по 0:1, а срещу Ботев (Пд) и Берое взеха само по точка. За Купата на България "червените" продължават напред и ще гостуват на Лудогорец през пролетта.

ДЖЕКИ СЪСИПА ЦСКА: ОРАНЖЕВОТО ВИНАГИ ЩЕ ПРОЗИРА ОТДОЛУ, ЕЛ МАЕСТРО Е НЕКАДЪРНИК И СМЕШНИК

В същото време Стойчо Младенов направи силен сезон с Кайсар и получи оферти от два казахстански отбора и един руски. От ЦСКА са сондирали за завръщането му още през пролетта, но тогава настоящият му тим е поискал голяма неустойка, за да го освободи.

Скоро феновете на "червените" се сетиха с добро за бившия треньор на тима, след като се появи новина, че той ще дари част от дължимата му сума от ПФК ЦСКА АД за школата. Повече по темата четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички