Мъри Стоилов: Някой ден ще се върна в България, но засега не го планирам


Мъри Стоилов: Някой ден ще се върна в България, но засега не го планирам
Снимка: sport.nuz.kz

4416 0

Най-успешният български треньор зад граница в момента Станимир Стоилов коментира възможността да се завърне един ден отново в родния футбол. Мъри сега е начело на националния отбор на Казахстан, където има огромни амбиции да се докаже за пореден път в страната, в която е считан за герой. 

"Предполагам, че ще се върна да работя в България някой ден, но засега не планирам такова нещо. А и не съм получил никакви оферти. Може би някой просто е говорил с агента ми, но нищо повече. Честно казано, мен парите не ме интересуват. Ако получа предложение от някой много голям отбор, тогава може да се замисля да напусна сегашния си пост", заяви бившият треньор на Левски  пред изданието "Вести".

"Имам задачи и цели с националния отбор на Казахстан, които се стремя да изпълнявам. Но ако организацията и условията в местния футбол изведнъж се влошат, тогава вече ще си тръгна.

Във футбола, аз винаги се боря за истината. А тя включва организацията и дисциплината. И играчите ми трябва да показват това на тренировка, на мач, в отношенията с феновете и медиите, навсякъде. Компромисът е най-краткият път към провала". Снощи Казахстан завърши 1:1 с отбора на Латвия в Лигата на нациите. С точката Казахстан остава на второ място в група 1 на дивизия D с 6 точки. Латвия заема трета позиция с 3 пункта.

Преди няколко месеца родният специалист коментира и какви са шансовете на българския национален отбор да се класира за Световно първенство. Ето какво сподели Стоилов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички