Бербатов отново предизвика интерес в Англия (ВИДЕО)


Бербатов отново предизвика интерес в Англия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Легендарният футболист Роби Кийн влезе в "Залата на славата" ирландския футбол. Бившият капитан на Ирландия има 68 отблязани попадения за националния тим и напълно заслужено бе отличен. 

Редица бивши негови съотборници го поздравиха, като сред тях бе и българската легенда Димитър Бербатов. Двамата играха заедно в Тотнъм, а Кийн няколко пъти е определял Бербо за най-добрия нападател, с който е играл. 

"Роби Кийн в Залата на славата? Няма по-добро партньорство от това", сподели Бербатов като дори се пошегува, че това може да се сравни с тяхното партньорство в Тотнъм - също толкова добро. Част от медиите на Острова дори определиха, че именно Бербатов е бил най-забавният и атрактивният при поздравяването на Кийн. 

"Има ли друго партньорство, което може да се сравни с нашето? Какво мислиш? Спомняш ли си аз и ти какво правехме със защитниците и как вкарахме голове само за забавление", обърна се българинът към бившия си съотборник.

Двамата спечелиха Купата на лигата заедно с "шпорите", малко преди Бербатов да премине в Манчестър Юнайтед. "Това да играя с теб ме направи по-добър играч, ти винаги бе там заради отбора и го подкрепяше. Винаги помагаше на футболистите както на игрището, така и извън стадиона. Превърна се и във водещ голмайстор на страната си - какво постижение!", сподели още Бербатов за Кийн. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички