Бербатов не е прав - има първенство, където все още го искат

Българската футболна звезда Димитър Бербатов наскоро обяви, че е все по-близо до завършването на своята кариера. Нападателя е без отбор от април тази година, а след два месеца ще навърши 38 години, но в Казахстан изразиха мнение, че той би могъл да поиграе още известно време.

Изданието prosports.kz сложи бившата звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед сред десетимата легионери, които са свободни агенти и биха повишили качеството на футбола в казахстанското първенство.

Бербатов: Хората казват, че мога да стана добър мениджър

Най-успешният български футболист на новия век - Димитър Бербатов, довери, че се замисля за треньорската професия. Бившата звезда на Тотнъм и Ман...

БЕРБАТОВ: НИКОЙ НЕ МЕ ИСКА, ВРЕМЕ Е ДА КАЖА "СТИГА!"

Изданието посочва, че Бербатов е голмайстор номер 1 на националния ни отбор, 7-кратен победител в анкетата за Футболист на годината и двукратен шампион на Висшата лига с Манчестър Юнайтед.

"Бербатов, вън от всякакви съмнения, е един от най-силните нападатели на своето време, макар най-добрите години в кариерата му да са зад него. Защо славният ветеран да не изкара заключителен сезон, преди да се пенсионира, в Казахстан, където не без успех работят негови сънародници?", пише prosports.kz.

Наскоро Бербатов разкри кога би поел ръководството в българския футбол. Вижте какво каза в този материал.

Още по темата

Please select answer!