Бербатов: Юнайтед трябва да вземе двама централни защитници през януари


Бербатов: Юнайтед трябва да вземе двама централни защитници през януари
Снимка: принтскрийн

1462 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва бившия си клуб да привлече не един, а двама централни защитници. Според нападателя клубът трябва да се задейства още през януарския трансферен прозорец.

След първите дванадесет кръга във Висшата лига "червените дяволи" заемат едва осмо място в класирането и дори са с отрицателна голова разлика. Коренът на всички проблеми според Бербатов е слабата защита.

"Те трябва да укрепят защитната си линия, особено се нуждаят от централни защитници - един или двама. На всички други позиции те имат по няколко играча, затова само отбраната се нуждае от подсилване. Надявам се, че ще успеят да намерят един и тогава всичко трябва да бъде наред", допълва българската звезда.

ДИМИТЪР БЕРБАТОВ: БОЛНО МИ Е ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

"Да направи това през зимата за Моуриньо ще е по-трудно, отколкото през лятото, но той трябва да намери играча, който иска да вземе в отбора си. Ако намери този играч, ръководството трябва да го чуе. Очевидно е, че в момента клубът не е наред и не заема позицията, която трябва да заема. Те трябва да станат по-добри, а ако за целта се налага да се купят един-двама нови, това не трябва да бъде проблем. Просто искам да кажа, че Манчестър Юнайтед не изпитва финансови затруднения", завърши Бербатов.

Голмайсторът на националния отбор на България обяви кога ще поеме ръководството на футбола ни. Повече по темата четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички