Бербатов: Хората казват, че мога да стана добър мениджър


Бербатов: Хората казват, че мога да стана добър мениджър
Снимка: принтскрийн

1810 0

Най-успешният български футболист на новия век - Димитър Бербатов, довери, че се замисля за треньорската професия. Бившата звезда на Тотнъм и Манчестър Юнайтед сподели, че отказването му от футбола е все по-близо като случване.

"Хората ме свързват с футбол, което понякога е малко досадно. Не съм само футбол, футбол, футбол. Интересувам се от много неща, уча се. Аз имам своите си мечти. Хората казват, че добре анализирам играта, а това може да е знак да стана добър мениджър. Всеки си мисли, че може да е такъв, но не е точно така”, коментира Бербатов в предаването "Панорама" по БНТ.

БЕРБАТОВ: НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНИЯТ МАЧ Е...РАЖДАНЕТО НА ДЕЦАТА МИ

"На мен ми носи удоволствие спомените, както и головете, но това е зад мен. Аз гледам напред. Ще опитам нещата, които съм правил, ако се стигне до ролята ми на мениджър или ръководител, да се опитам да го предам с думите си на друг, тъй като трябва да си психолог", добави той.

"Медиите имат оценка за мен. Всеки си носи емоциите и ги изразява по различен начин. Аз от малък съм научен да се оправям сам и съм самодостатъчен на себе си на моменти. Дори, ако искате егоист. Това ми е помагало в тежките ситуации и сам да се справя с тях. Проявявал съм характер в много трудни моменти, може би невидни за всички. Правил съм го вкъщи, далеч от хорските очи. На терена много хора, които са ме гледали, са виждали как съм викал по съотборниците ми, което влиза в емоциите на човек”, каза още българската звезда.

Наскоро Бербатов сподели кое е най-грешното схващане в света, което е свързано с него. Вижте го тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички