Бербатов мирише на барут


Бербатов мирише на барут

2729 0

Какво се случи с Димитър Бербатов в дербито с АЕК? Още с влизането си на терена българинът миришеше на барут. Беше изнервен, п;равеше нарушения, размахваше ръцете си наляво-надясно. Появи се в игра като резерва в 46-ата минута на мача, а около 80-ата вече беше под душовете. За това кратко време успя да направи шест нарушения!

Ясно си личеше, че не му пука особено за указанията на треньора Игор Тудор. Не е трудно да се забележи, че на Бербатов не му се играе в ПАОК, иска да си тръгне. Да, ако го питате, ще го отрече официално, но езикът на тялото му е категоричен - не иска да остава в Солун. Просто не искаше да помогне на съотборниците си в мача срещу АЕК.

Всъщност аз съм му голям фен - това е рядък талант, със страхотни качества и невероятна кариера. Може би с времето това го е превърнало в разглезена звезда със склонност да се дразни от всякакви неща, които не са му по вкуса.

В мача с АЕК Бербатов показа, че не иска да е резерва, но подобно поведение няма как да се харесва, а и да се очаква в ПАОК. Наистина жалко. Вместо да се докаже за пореден път и да покаже, че парите за него не са похарчени на вятъра, той тръгна по друг път. Явно е, че не си допадат с Игор Тудор, а сега треньорът изглежда е с вързани ръце.

Сега решението е в собственика Иван Савидис. При всички положения в момента Бербатов влияе лошо на отбора. Дали не е вече време за раздяла? А и да не забравяме, че напоследък феновете започват да се оттеглят от стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички