Фенове на тима пожелаха Бербатов за мениджър на Юнайтед

Наскоро бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прояви самочувствие, заявявайки, че се смята за подходящ да заеме поста "спортен директор" на английския гранд. Оказа се, че за част от феновете българинът е достоен дори да заеме мениджърския пост.

Вчера бившият български национал пусна видео в социалните мрежи, в което обяви, че преминава треньорски курсове и каза, че никога не се знае каква възможност ще се появи. Според мнозина това бе разчетено като намек, че Бербатов вече има нещо предвид.

Бербатов: Защо пък Юнайтед да не назначи мен за спортен директор?

Българската футболна звезда Димитър Бербатов се самопредложи на Манчестър Юнайтед да го назначи за спортен директор на клуба. Нападателят, който ...

"Сега имам диплома по спортен мениджмънт. Надявам се да взема и треньорски лиценз. Идеята ми е, че никога не знаеш каква възможност ще се появи и трябва да си готов да я поемеш", заяви нападателят, който все още не е обявил края на кариерата си на футболист.

Видеото бе гледано над 25 000 пъти и някои фенове поставиха следните коментари под него: "Нямам търпение да си мениджър на Юнайтед в бъдеще", "бъдещ футболен директор", "Моля те, ела и тренирай Юнайтед" и други подобни. А каква друга професия, различна от треньорската, изкушава звездата, вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!