Звездата на Испания и Барселона Педри: Мароко не направи нищо, само чакаха


Звездата на Испания и Барселона Педри: Мароко не направи нищо, само чакаха
Снимка: GettyImages

2328 0

Испания записа исторически срам, отпадайки от далеч по-малко класния, но изключително амбициозен и добре представящ се тим на Мароко в 1/8 финалите на Световното първенство в Катар.

"Червената фурия" не успя да отключи вратата на опонента. Стигна се до дузпи, при които отборът, воден от Луис Енрике, пропусна 3 пъти от бялата точка. Отпадането на тима обаче е било незаслужено, смята младата надежда на Барселона Педри.

Според него "атласките лъвове" не са направили абсолютно нищо през игровото време и единствено са се защитавали, чакайки удобна възможност.

"Мароко не направи абсолютно нищо, без да ги омаловажавам. По време на мача не направиха нищо. Само чакаха за контраатаки. Стояха отзад и опитваха да ни контрират", заяви перспективният полузащитник, цитиран от "The Express".

Статистиката от срещата показва, че Испания действително е притежавала топката през 77% от времето. "Червената фурия" е отправила 13 изстрели, но само един от тях точен срещу 2 такива от съперника.

Ето какво каза след отпадането и треньорът на испанския национален отбор Луис Енрике

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички