Ерик Гарсия от Барселона приключи Световното първенство по футбол като "кръгла нула"


Ерик Гарсия от Барселона приключи Световното първенство по футбол като "кръгла нула"
Снимка: GettyImages

2210 0

Испания приключи безславно участието си на Световното първенство по футбол в Катар, след като изненадващо отпадна на осминафиналите. "Ла Фурия Роха" допусна поражение от Мароко след изпълнение на дузпи и срещата завърши при класическото 3:0 след липса на голове през 120 минути. 

По този начин европейската селекция приключи участието си в надпреварата, което означаваше, че част от футболистите на Испания няма да запишат минути в турнира.

Сред тези футболисти е и юношата на Барселона - Ерик Гарсия, който прекара известно време в Манчестър Сити, но отново е при "каталунците" през последните кампании.

Младият бранител така и не попадна сред избраниците на Луис Енрике за някои от двубоите, а за това се извини самият треньор след поражението от Мароко. 

21-годишният защитник записа 26 двубоя през миналата кампания с Барселона в Ла Лига, но този момент той взе участие в едва 9 мача на "блаугранас". В един от тях вкара и гол, докато подобно нещо не се случи през миналия сезон. 

Ето какво сподели Луис Енрике след отпадането на Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички