Звезда на Португалия: Кристиано Роналдо ни помогна много срещу Швейцария


Звезда на Португалия: Кристиано Роналдо ни помогна много срещу Швейцария
Снимка: GettyImages

2197 0

Една от звездите на националния отбор на Португалия - Бернардо Силва, направи доста интересно изказване по адрес на Кристиано Роналдо, който не започна като титуляр срещата срещу Швейцария в осминафиналите на Световното първенство по футбол в Катар.

Роналдо се появи в игра в 73-ата минута, а по-късно бе забелязан да напуска терена преди останалите си съотборници, които ликуваха. Това даде начало на редица спекулации, че португалецът е недоволен от факта, че е резерва и иска да напусне лагера на "мореплавателите" в Катар.

"Не мисля така. Кристиано ни помага много. Той е истински лидер в съблекалнята и ние се нуждаем от него", каза Силва.

"Разбира се, понякога той може да не е доволен, защото всеки иска да играе. Но той ни помогна много в ролята си срещу Швейцария и отношението му към всички бе страхотно", добави още офанзивният полузащитник пред медиите.

Според мнозина Роналдо разочарова в Близкия Изток с изявите си. Единственото му попадение на турнира дойде срещу Гана при победата с 3:2 и то от дузпа. Петкратният носител на "Златната топка" е вече на 37 години и това най-вероятно му е последният голям световен форум.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо отклонил екзотична оферта за бъдещето си?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички