Кристиано Роналдо е отклонил екзотична оферта за кариерата си


Кристиано Роналдо е отклонил екзотична оферта за кариерата си
Снимка: Getty Images

2437 0

Кристиано Роналдо е отхвърлил възможността да заиграе в Австралия, след като тим от А-Лигата на страната е предложил оферта към бившия футболист на Манчестър Юнайтед. 37-годишният португалец разтрогна договора си с „червените дяволи“ след полемично интервю, което даде пред Пиърс Морган.

В този момент Роналдо е с Португалия на Световното първенство и все още не се знае къде ще направи следващия си ход, а спекулациите са много около него. Ветеранът има оферта от 200 милиона евро на година от саудитския Ал-Насър и е все по-вероятно да заиграе там, отколкото да продължи в Европа.

Роналдо е имал опцията да продължи кариерата си в Австралия, а новината именно дойде от континенталната държава. Говорейки пред Sydney Morning Herlad – един от шефовете на футбола там Дани Таунзънд, разкри, че е имало дискусии с петкратния носител на Златната топка. Все пак самият футболист е отклонил предложението.

Роналдо остана резерва срещу Швейцария при успеха с 6:1, а неговият заместник Гонсало Рамош наниза хеттрик на „кръстоносците“. А какво каза Джорджина за любимия си след последната среща, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички