Закъсване: Фланелките на Меси свършиха в магазините на "Adidas" по цял свят


Закъсване: Фланелките на Меси свършиха в магазините на "Adidas" по цял свят
Снимка: Getty Images

1893 0

Магазините на "Adidas" в световен мащаб са разпродали фланелките на аржентинския национален отбор с името на Лионел Меси на гърба, съобщава "Marca". Навсякъде по света в магазините на спортния гигант в момента не се предлагат фланелки с името и номера на капитана на "гаучосите" в какъвто и да е размер.

Дефицитът на фланелки дойде на фона на силното представяне на нападателя на Световното първенство по футбол и класирането на Аржентина на финал срещу Франция. И без тези факти, фланелките на 35-годишната звезда са били най-търсените от феновете.

В Аржентина огромният интерес дори е предизвикал производството и продажбата на фалшиви фланелки на звездата.

От "Adidas" са разяснили, че не е възможно бързо да увеличат производството, но компанията работи неуморно, за да гарантира, че в случай на победа на Аржентина, фланелки с фамилията на Меси ще има в магазините в повечето страни по света "възможно най-скоро".

Трябва да се отбележи, че германският концерн е спонсор не само на "гаучосите", но и лично на Меси. Звездата има доживотен договор с марката, с огромни цифри, заложени в него. Финалът на Мондиал 2022 е на 18 декември на стадион "Луисаил". А ето от какво се опасява ФИФА за големия мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички