За по-малко от 45 минути: Конспирацията за Мондиал 2022 отиде право в коша


За по-малко от 45 минути: Конспирацията за Мондиал 2022 отиде право в коша
Снимка: Getty Images

3315 0

В рамките на по-малко от 45 минути конспиративната теория на Амхад Таха отиде буквално „в кофата“. Преди броени дни журналистът използва своя Twitter-акаунт, за да каже на последователите си, че има информация за уговорка по време на мача между Катар и Еквадор от Световното първенство 2022.

Според него страната-домакин е трябвало да спечели срещата с минималното 1:0, като дори победният гол да падне на „Ал Баит“ през второто полувреме.

Таха твърди също така, че информацията му е дошла от пет източника от Катар и един от Еквадор, като седем футболисти на латиноамериканците дори били подкупени с колосалните 7,4 млн. Долара.

В крайна сметка в още в хода на първата част еквадорците водеха с 2:0 на своя съперник в Доха след две попадения на Енер Валенсия, а малко преди това трети гол именно на него беше отменен поради полемична засада. А какъв голям гаф стана преди старта на Мондиал 2022 - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички