Неймар с трогателно обръщение към Бразилия след отпадането от Световното първенство по футбол


Неймар с трогателно обръщение към Бразилия след отпадането от Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

2189 0

Лидерът на Бразилия - Неймар най-накрая се обърна към феновете на отбора и цялата страна като "изля" чувствата си след шокиращата загуба на "кариоките" от Хърватия на 1/4 финала на Световното първенство по футбол в Катар. Южноамериканската страна бе топ фаворитът за титлата, но изгуби шансове, след като "шахматистите" не се предадоха до последно и ги отстраниха на дузпи. 

Нападателят на ПСЖ бе изключително разстроен след двубоя, като не успя да скрие сълзите си от камерите, а мълчанието му продължи близо 48 часа. Все пак Неймар коментира случилото се в Instagram, ето го и цялото съобщение:

" Вече на бразилска земя...все още боли адски от загуба, бяхме толкова близо, толкова близо. За съжаление или за щастие все още не съм се научил да губя. Пораженията ме правят по-силен, но ме нараняват твърде много и все още не съм свикнал.

Както и да е, трябва да продължим напред... животът ни движи напред, дори да боли и болката да отнеме време, за да се излекува, трябва да продължим напред.

Още веднъж искам да благодаря на бразилския народ за подкрепата и привързаността. Чуването от вас, че сме се борили, доставено до края утешава малко от болката ни.

Благодаря ти, Катар, за всичко.. Чашата беше красива и тя трябваше да е от Бразилия, за да увенчае всичко, но по Божия съдба не беше. Продължаваме... Сега е време да спрем, да се възползвам от семейството и приятелите, да презаредим енергии, защото да се справя с това поражение ще е много трудно, все още МНОГО ме боли!"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички