ВИДЕО: Бесният Кавани "нокаутира" ВАР камерата след отпадането и спорното съдийство


ВИДЕО: Бесният Кавани "нокаутира" ВАР камерата след отпадането и спорното съдийство
Снимка: Getty Images

3134 0

Нападателят на Уругвай Единсон Кавани си изкара гнева от отпадането на тима от Световното първенство по футбол на ВАР камерата на "Ал Джануб". Снощи "урусите" победиха Гана с 2:0, но заради успеха на Южна Корея над Португалия в другия мач от групата приключиха участието си на турнира.

Футболистите на Диего Алонсо бяха изключително разочаровани от съдийството на Даниел Зилберт. те са на мнение, че германецът не е свирил 2 чисти дузпи в тяхна полза. Дори да бяха получили едната от тях и да бяха реализирали, южноамериканците щяха да се класират на 1/8-финалите.

Един от тези неотсъдени 11-метрови наказателни удари беше след нарушение срещу самия Кавани. Късно в мача изглеждаше, че Алиду Сейду го е съборил неправомерно, без да играе с топката, но Зилберт не видя основание за дузпа.

Нападателят и съотборникът му Хосе Хименес протестираха срещу съдията след края на мача и получиха жълти картони за това. Прибирайки се към тунела, Кавани изля цялата си ярост на ВАР камерата, като я събори с юмрук на тревата. А ето каква бе реакция на някои от другите уругвайски футболисти и тази на Луис Суарес. 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички