Луис Суарес избухна: ФИФА винаги е срещу Уругвай!


Луис Суарес избухна: ФИФА винаги е срещу Уругвай!
Снимка: Getty Images

2841 0

Нападателят на Уругвай Луис Суарес нападна ФИФА заради отпадането на тима от Световното първенство по футбол. Снощи "селесте" победи Гана с 2:0, но излетя от Мондиал 2022, след като Южна Корея победи Португалия в другия мач от групата.

"Урусуите" можеха да продължат напред в турнира, ако бяха реализирали още едно попадение срещу африканците. В лагера им са убедени, че реферът Даниел Зилберт ги е ощетил, като не е свирил 2 дузпи в тяхна полза - срещу Дарвин Нунес и Единсон Кавани.

"Хората от ФИФА и Съдийската комисия трябва да дадат обяснение на какво основават решението си за невероятните дузпи, които се присъждат, а днес ние не получихме две", заяви легендата на южноамериканците, цитиран от "Tele Doce".

"Това не е извинение, но трябва да отговорим и на тази липса на сили. След мача исках да видя децата си, а хората от ФИФА ми казаха "не", когато френски играч беше на пейката с децата си. Изглежда, че трябва да има повече сила в Уругвай на медийно ниво, за да имаме достъп до децата си и да им бъде позволено да слязат за секунда, за да ме поздравят", каза още Суарес.

"Но, ей, това е ФИФА. ФИФА винаги е срещу Уругвай", завърши нападателят. Вижте тъгата на Суарес след отпадането и гнева на негови съотборници

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички