СНИМКИ: Гневните звезди на Уругвай преследваха съдията, Суарес се обля в сълзи


СНИМКИ: Гневните звезди на Уругвай преследваха съдията, Суарес се обля в сълзи
Снимка: Getty Images

3281 0

Част от уругвайските национали в Катар видяха вината за своето отпадане от Световното първенство по футбол у рефера на мача им с Гана - Даниел Зиберт от Германия. Те преследваха рефера след края на двубоя, в който победиха с 2:0, но това се оказа недостатъчно.

Кадрите от Катар показаха, че най-бесни в състава на Диего Алонсо бяха резервният вратар Фернандо Муслера и защитникът Хосе Хименес, които упорито търсеха обяснение от Зиберт за днешното му съдийство.

"Урусите" са на мнение, че германецът ги е ощетил, като не им е дал 2 дузпи в днешния двубой - за нарушения срещу Дарвин Нунес и срещу Единсон Кавани. За ситуацията с нападателя редица южноамерикански издания пишат, че е била "чиста дузпа".

Легендата на Уругвай Луис Суарес не се включи в недоволството на съотборниците си. Той посрещна отпадането на своя тим на пейката, потънал в сълзи, които се опитваше да скрие с фланелката си.

За първи път от 2006 година насам двукратният световен шампион не успява да премине групите на мондиал. На Световното през 2010 Уругвай зае четвъртото място, през 2014-а отпадна в 1/8-финалите, а през 2018 г. - в 1/4-финалите. А дали Суарес съжалява за стореното срещу Гана през 2010-а четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички