Изненада! Барселона се радва на триумфа на Меси повече от ПСЖ


Изненада! Барселона се радва на триумфа на Меси повече от ПСЖ
Снимка: Getty images

2253 0

Любопитен факт забеляза испанският вестник "Marca" след спечелването на Световното първенство по футбол от Аржентина. Той отбеляза, че бившият клуб на Лионел Меси - Барселона, е направил повече публикации за него и големия му успех, отколкото настоящият му клуб - Пари Сен Жермен.

В официалните акаунти на каталунския гранд след финала на Мондиал 2022 са направени 17 публикации в чест на триумфа на "Бълхата". От ПСЖ са направили само 5 публикации, посветени на представянето му в Катар.

Аржентина загуби първия си мач на Световното срещу Саудитска Арабия, но триумфира, след като спечели всичките останали шест срещи. Капитанът Меси помогна сериозно за този успех, като реализира 7 попадения и направи 3 асистенции.

Иначе определеният за най-добър играч на Мондиала в Катар аржентинец е пожелал да покаже спечелената титла пред феновете на ПСЖ. От клуба обаче имат притеснения относно това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички