В очакване на финала на Световното първенство по футбол: Лионел Меси се обгради с най-близките си (СНИМКА)


В очакване на финала на Световното първенство по футбол: Лионел Меси се обгради с най-близките си (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3375 0

Аржентина се превърна в първия финалист на Световното първенство по футбол в Катар, след като елиминира безапелационно на полуфиналите Хърватия с 3:0.

За успеха огромна роля имаше легендата на "гаучосите" - Лионел Меси, който освен че откри от дузпа, на по-късен етап и асистира за третото попадение на Хулиан Алварес.

За него предстои един от най-важните му моменти в кариерата, а именно предстоящия финал срещу Франция или Мароко, които ще играят по-късно тази вечер в другия полуфинал. Него ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Оказва се, че Меси е прекарал часовете след успеха над Хърватия с най-близките си, а това разкри самият нападател с публикация в социалните мрежи. Той сподели кадър с близо 20 души, който озаглави "семейство".

На фотоса ясно личат децата и жената на стрелеца - Антонела, като те бяха постоянно до футболната икона по време на Световното първенство в Катар. Публикацията на Меси събра над 3 милиона харесвания в Инстаграм за половин час. 

Вижте най-фаулираните футболисти на Мондиали, сред които е и Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички