Юрген Клинсман шокира със своя фаворит за Световното първенство в Катар


Юрген Клинсман шокира със своя фаворит за Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images/Guliver

1820 0

Бившият нападател на германския национален отбор - Юрген Клинсман, разкри коя страна смята, че ще спечели Световното първенство по футбол в Катар.

Легендата на Щутгарт "хвърли бомбата" и заяви, че избира Англия за фаворит докато обсъждаше темата по време на ексклузивно интервю за "Sportsmail".

"Трябва да погледнем Англия, отборът знае, че е силен. Доказал го е в продължение на много години. Налице е прогреса под ръководството на Саутгейт. Те изиграха фантастичен турнир в Русия преди 4 години", каза Клинсман.

Те изиграха и фантастично европейско първенство, но не го спечелиха, за съжаление. Така че сега, ако сте играч или мениджър на Англия, вашите очаквания са: "Трябва да отидем в Катар и да спечелим този турнир", добави още германецът.

Клинсман определено знае едно или две неща затова как се печелят световни финали. Той успя да постигне това през 1990 година, когато Маншафта успя да победи Аржентина.

Англия наистина е една от малкото нации, която ще има основание да вярват в шансовете си за успех на тазгодишното Световно първенство.

"Трите лъва" стигнаха до полуфиналите на турнира по време на изданието през 2018 година в Русия и Юрген Клинсман вярва, че вече имат всичко необходимо, за да донесат купата у дома.

Вратар на Англия пък заяви, че ако играе в Катар, баща му ще получи инфаркт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички