Юго Лорис си има едно наум преди срещата с Дания: Способни са да победят и най-добрите


Юго Лорис си има едно наум преди срещата с Дания: Способни са да победят и най-добрите
Снимка: Getty Images

2023 0

Следващата среща на Франция на Световното първенство е с Дания. Двата отбора се паднаха заедно в група „D“, редом с Тунис и Австралия.

„Петлите“ тръгват с нагласата да избегнат трето поражение от Дания в рамките на настоящата календарна година. Последните две срещи между двата тима бяха за Лигата на нациите, като и двете завършиха в полза на „червения динамит“. В момента отборът на Дидие Дешан оглавява група „D“ на Мондиала, а победа в събота ще означава сигурно излизане от груповата фаза.

Относно последните поражения на „петлите“ от Дания Юго Лорис категорично заяви, че Световното първенство е „различно състезание“. Капитанът на националния отбор на Франция обаче добави, че последните изяви на „червения динамит“ показват силните страни на отбора и че „Дания е способна да победи и най-добрите“.

„Това ви дава представа за нивото на датския отбор. Не се нуждаем от допълнителна мотивация. Напълно наясно сме с важността на срещата. Знаем, че това ще бъде решаващ мач за класирането“, добави вратарят на „петлите“.

„Всеки отбор се намира в добро психическо и физическо състояние. Знаем, че това ще е голямо предизвикателство, и трябва да сме готови“, категоричен е Лорис.

Националният селекционер на Франция Дидие Дешан също сподели мнението си за предстоящата среща

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички