Трент Александър-Арнолд преди Мондиала: Не играя най-добрия си футбол...


Трент Александър-Арнолд преди Мондиала: Не играя най-добрия си футбол...
Снимка: Getty Images

1692 0

Звездата на английския национален отбор и гранда Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, направи интересно разкритие за себе си броени часове преди старата на Световното първенство в Катар.

Младият британец бе напълно честен и призна пред медиите, че не се намира в най-добрата си форма, но подчерта, че това не е и най-лошата му такава.

"Не е най-добрият футбол, който съм играл. Вероятно също не е най-лошия. Бих казал просто някъде по средата, което не е невероятно, не е и най-лошото наистина. Винаги може да бъде и по-добре". подчерта Трент пред "ITV Football".

Десният бек отнесе доста критики поради факта, че обича да играе в предни позиции и занемарява защитния си пост. Самият Гарет Саутгейт дори реши да не го използва в последния мач на Англия в Лигата на нациите срещу Германия през октомври.

Александър-Арнолд има 17 мача за Англия в кариерата си, като в тях се е отчел с едно попадение и четири асистенции. 24-годишният професионалист ще се опита да увеличи тези цифри в Катар, като помогне на своята нация да "върне футбола у дома".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички