Треньорът на Мароко изуми: 1/2 финалът не ни устройва, искаме трофея от Световното първенство!


Треньорът на Мароко изуми: 1/2 финалът не ни устройва, искаме трофея от Световното първенство!
Снимка: GettyImages

2819 0

На Световното първенство в Катар сензации не липсваха, а дори напротив - то стана истински пример за такива. Безспорно, най-голямата такава беше тимът на Мароко.

КАК МАРОКО ШОКИРА СВЕТА

Наглед скромният отбор, считан от мнозина за аутсайдер, шокира света. "Атласките лъвове" завършиха наравно с вицешампиона Хърватия и победиха друг фаворит - Белгия, завършвайки на първо място в своята Група "F". В елимационната фаза пък изумиха с победи над Испания и Португалия и съвсем заслужено стигнаха до 1/4-финалите на Мондиала.

НОВИТЕ ЦЕЛИ

Това обаче не стига на "атласките лъвове", които са устремени да спечелят най-големия футболен форум. Това заяви треньорът на тима Уалид Реграги, който беше категоричен, че възпитаниците му излизат за победа срещу световния шампион Франция и класиране на финала. Мачът е тази вечер. 

"Искаме да стигнем финала и да спечелим. Готови сме да направим всичко, за да постигнем целта си. Ще имаме изключителна енергия. Да кажем, че сме доволни от достигането на полуфиналите, не ни приляга. Това е единственият шанс да спечелим. Не сме изморени, излизаме да се надиграваме", коментира специалистът на пресконференция преди двубоя с "петлите".

КОЙ Е ТРЕНЬОРЪТ РЕГРАГИ?

47-годишният Реграги е бивш футболист, а в треньорската професия е от 2014 година. Той е водил в кариерата си само 3 клуба - един катарски и два марокански, като няма международни успехи. Ето къде по ТВ може да гледаме срещата между Мароко и Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички