Франция - Мароко по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала от Световното по футбол?


Франция - Мароко по ТВ: Къде да гледаме 1/2-финала от Световното по футбол?
Снимка: GettyImages

6769 0

В сряда, 14 декември, от 21:00 часа българско време ще започне мачът, който ще определи втория финалист на Световното първенство по футбол. Сблъсъкът противопоставя актуалния носител на трофея Франция срещу голямата сензация в Катар - Мароко. Мачът ще се проведе на стадион "Ал Байт".

Каквото и да се случи, Мароко вече сътвори история, тъй като се превърна в първата африканска страна, достигнала полуфинал на Световно, след като отстрани два иберийски колоса (Испания и Португалия). В групата пък изпревари Белгия и Хърватия.

Мароко се слави с много силната си отбрана, като тя ще трябва да се доказва за пореден път, сега срещу атомното нападение на Франция. Трябва да се отбележи, че само в един мач в Катар африканската страна допусна гол във вратата си - при успеха с 2:1 над Канада. Четири колоса на европейския футбол се провалиха в опитите да вкарат на Бону.

"Петлите" обаче далеч не са стабилни в защита, като са запазили вратата си без попадения в само един от последните си 11 двубоя (допуснаха гол във всеки мач на Световното до момента).

Двата тима имат две срещи един срещу друг, но и в двата случая става въпрос за приятелски мачове. През 1999 година Франция печели с 1:0, а през 2007 Франция и Мароко завършват при голово равенство 2:2.

Коя телевизия ще излъчи Франция - Мароко от Световното по футбол?

Сегашният им дуел - полуфиналът на Световното, ще бъде излъчен пряко по НОВА и по Диема спорт 3. Ще можете да следите Франция - Мароко от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.

Вижте и пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички