Треньорът на Франция обяви и защити заместника на Карим Бензема: Полезен е за отбора, дори когато не вкарва


Треньорът на Франция обяви и защити заместника на Карим Бензема: Полезен е за отбора, дори когато не вкарва
Снимка: Getty Images

3130 0

Старши треньорът на Франция - Дидие Дешан, даде пресконференция преди старта на действащия шампион на Световното първенство в Катар, който е срещу Австралия в утрешния 22 ноември (21:00 часа).

Наставникът на "петлите" обяви, че Оливие Жиру е този, който ще замени контузения Карим Бензема и няма да бъде викан нов нападател на негово място. Впоследствие му бе припомнено, че Жиру не е особено обичан от френските фенове, а той отговори с усмивка по следния начин:

"Напоследък той е обожаван. Дори от тези, които го критикуваха и сега ги виждам в залата. Франция е очарована, аз и Оливие също. Това е нападател, който е с нас от много дълго време. Полезен е за отбора, дори когато не вкарва", категоричен бе Дешан.

"Няма страх преди първия мач. Вие познавате футболистите, някои са по-опитни от другите. Те нямат търпение да стартираме. Не се притесняваме, спокойни и уверени сме. С президента Ноел льо Грае обсъждаме ежедневно различни теми, но не и целта пред отбора. Първият мач е нашата цел!", допълни още треньорът на Франция.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кристиано Роналдо отиде на пресконференция и му се наложи да дава обяснения, поясни и за случката с Бруно Фернандеш!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички