Тите разкри дали Неймар ще последва съдбата на Карим Бензема и ще приключи със Световното първество 2022


Тите разкри дали Неймар ще последва съдбата на Карим Бензема и ще приключи със Световното първество 2022
Снимка: GettyImages

2045 0

Селекционерът на националния тим на Бразилия - Тите, говори преди втория двубой на "Селесао" от груповата фаза на Световното първенство 2022. Големият фаворит в надпреварата ще се изправи срещу Швейцария в среща от група "G", а специалистът се наложи да обясни какво е състоянието на лидера в редиците на страната - Неймар.

Футболистът е преследван от контузии през последните години, но показа страхотен игрови ритъм от началото на настоящия сезон, който изглежда приключи срещу Сърбия - той бе контузен и заменен в 79-тата минута от Антъни. 

"Бразилия зависи от всичките си таланти. Разбира се, че Неймар е звезда, той е играч с изключителен талант, но ние разчитаме на всички", започна лаконично специалистът пред медиите.                                        

Опитният старши треньор обаче добави, че с възпитаника му не е приключено и според медицинския екип ще вземе отново участие на големия форум:

"Трябва да разберем, че имаме 26 играчи на разположение, трябват ни 26 футболисти в добра форма, това е нашата работа. Позволете ми да ви кажа, че Неймар и Данило ще играят отново на това Световно първенство. Не съм лекар, но имам доклади от медицинския ни щаб, които ми дават надежда".

 "Неймар няма да играе, Данило също. Бихме искали те да са с нас и във форма.

Неймар е тъжен и това е нормално. Всеки мечтае да играе на Световно първенство, а той се контузи. Той започна лечение, с кинезитерапевта е по 24 часа, работи през цялото време. Това показва желанието му да се върне. Не знам колко време ще отнеме, но той е уверен, че ще се върне", разкри на пресконференцията съотборника на Неймар в ПСЖ - Маркиньос.

Вижте СНИМКИ от контузията на Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички