"Бичът" Касано удари по Ришарлисон: Той е ужасен, вторият му гол бе случаен


"Бичът" Касано удари по Ришарлисон: Той е ужасен, вторият му гол бе случаен
Снимка: Getty Images

1468 0

Бившият италиански национал Антонио Касано, прочул се напоследък с критиките си срещу Кристиано Роналдо, си намери нова "жертва". Бившият нападател нападна автора на дубъл за Бразилия на старта на Мондиал 2022 - Ришарлисон.

Видео отпреди Световното в Катар, наводни социалните мрежи. На него Касано критикува бразилския селекционер Тите затова, че е повикал за форума играча на Тотнъм, а Роберто Фирмино - не.

"Не можеш да повикаш Ришарлисон, който е ужасен, и да оставиш Фирмино, който е феномен. Ришарлисон е много зле, платиха за него 75 милиона, а той не знае как да контролира топката. Играчът на Ливърпул е много по-добър", казва италианецът там.

След като нападателят избухна в Катар и донесе успеха над Сърбия на "Селесао", Касано не си взе думите назад.

"Аз съм човек, който никога не отрича това, което казва. След това, което видях, потвърждавам, че Ришарлисон е ужасен. Вторият му гол? Реалността е, че той овладя лошо топката и се получи този удар, докато другият гол отиде на празна врата. Няма нищо общо с другите нападатели на Бразилия", отсече италианецът пред "Bobo TV". Ето какъв съвет даде по-рано той на "любимеца" си Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички