Неймар изригна след контузията си с емоционален коментар (СНИМКА)


Неймар изригна след контузията си с емоционален коментар (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3197 0

Голямата звезда на Бразилия Неймар направи любопитна публикация в профила си в Инстаграм, с която коментира получената контузия в мача срещу Сърбия на старта на Световното първенство по футбол. Глезенът на бразилеца пострада сериозно и не изглеждаше никак добре след мача.

Не е ясно дали Неймар ще успее да се възстанови навреме за предстоящите мачове, като се очаква Тите да го съхрани в предстоящите два мача от груповата фаза, за да може евентуално да го използва в елиминационните мачове.

"Гордостта и любовта, които изпитвам, че нося фланелката (на Бразилия), не могат да бъдат описани. Ако Бог ми беше дал възможност да избера държава, в която да се родя, това щеше да е БРАЗИЛИЯ. Нищо в живота ми не е дошло даром, винаги е трябвало да преследвам мечтите и целите си", пише Неймар.

"Днешният ден се превърна в един от най-трудните моменти в кариерата ми... и отново на световно. Имам контузия - да, скучно е, ще боли, но съм сигурен, че ще имам шанса да се върна, защото ще направя всичко възможно да помогна на страната си, на съотборниците си и на себе си.

Да чакам толкова време, за да позволя на врага да ме повали така? НИКОГА! Аз съм дете на невъзможния Бог и вярата ми е безкрайна", добавя още емоционалният Неймар.

Контузия получи и голмайсторът на Световното първенство по футбол, който бе изнесен на носилка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички