Реал Мадрид преподписа с голяма звезда и приключи с играчите извън ЕС


Реал Мадрид преподписа с голяма звезда и приключи с играчите извън ЕС
Снимка: Getty Images

2613 0

Реал Мадрид е успял да поднови контракта на една от големите звезди на световния футбол и безспорно сред значимите играчи и в клуба - Винисиус Жуниор. Новината още не е официално обявена от клуба, но испанското издание AS е категорично, като това може да последва още играчи на тима. 

Твърди се, че по подновяване на договори се работи още с Родриго и Едер Милитао, а вероятно идеята е анонсирането им да бъде оповестено наведнъж, като това би било голяма новина за милионите фенове на "белия балет".

Междувременно от Cadena COPE излязоха и с информация, че въпросните бразилци са получили и испански паспорти през днешния ден, докато Винисиус получи такъв още през миналия месец. По този начин "кралете" остават без играчи извън Европейския съюз.

Конкретно нападателят се присъедини към Реал Мадрид през лятото на 2018 година, а по-късно преподписа контракта си до 2024 г. Новото споразумение е валидно до 2027 година, а заплатата на Винисиус не се съобщава.

Нападателят има 17 мача за Реал Мадрид във всички турнири през този сезон, като отбеляза осем гола и направи пет асистенции. През миналия той имаше основна заслуга за значимите успехи на тима.

Вижте по какъв начин бивш играч на Динамо Букурещ се закани на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички