Тайсън Фюри излезе с тениска в подкрепа на Англия на Световното първенство преди битката си с Дерек Чисора (СНИМКА)


Тайсън Фюри излезе с тениска в подкрепа на Англия на Световното първенство преди битката си с Дерек Чисора (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

1877 0

Един от най-великите боксьори в историята - Тайсън Фюри, се завръща на ринга малко, след като обяви края на своята кариера. Великобританецът ще премери сили с Дерек Чисора в двубой за шампионската титла. 

Малко преди същинската среща двамата бойци излязоха на кантара. Когато застанаха лице в лице, никой не отстъпи и не показа страх в очите си. Победилият наскоро най-добрия български боксьор - Кубрат Пулев, Чисора, е твърдо решен да "щурмува" може би за последен път пояса срещу непобедения си именит съперник.

Малко след срещата лице в лице между двамата Фюри излезе с фланелка на националния отбор на Англия. Така той заяви подкрепата си за "трите лъва" на Световното първенство в Катар, на което всички от Острова отново таят надежди да триумфират.

С изключение на мача им със САЩ, към момента националите на Англия се представят страхотно и по напълно желания начин на Мондиала. Те записаха 2 победи и 1 равенство в своята Група "B", което им отреди еднолично първото място. Фюри неведнъж е заявявал любовта си към тима.

Големия сблъсък между "циганския крал" и "del boy" можете да проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички