Тайсън Фюри - Дерек Чисора по ТВ: Къде да гледаме спора за титлата при тежките в бокса?


Тайсън Фюри - Дерек Чисора по ТВ: Къде да гледаме спора за титлата при тежките в бокса?
Снимка: GettyImages

14014 0

Световният шампион на WBC в тежка категория на професионалния бокс и непобеден титан на ринга - Тайсън Фюри, се изправя в поредна защита на шампионския си пояс. 

Този път той ще стори това срещу един от изненадващите претенденти за титлата през последните години - Дерек Чисора.

Британският ветеран впечатли с победата си над Кубрат Пулев през 2022 година и с това си заслужи шанс да се бори за мечтата си - да стане световен шампион. 

Това ще е 3-ти дуел на боксьорите на ринга, като в първите два Фюри не остави никакви съмнения за по-високата класа, с която разполага, отнемайки различни шампионски пояси от Чисора през 2011 и 2014 година. Оттогава насам обаче двамата не са се боксирали един срещу друг. 

Коя българска телевизия ще излъчи битката Тайсън Фюри - Дерек Чисора 

Двубоят между двамата е в центъра на вниманието на гала вечер, организирана от Франк Уорън в Лондон, Великобритания. Арена на сблъсъка ще е стадионът на Тотнъм в сърцето на столицата, като се очакват над 50 хиляди зрители, които да станат свидетели на втория пореден британски дуел за Фюри. 

Тайсън, който след като победи Дилиън Уайт временно се отказа от спорта, направи две защити на шампионския си пояс, като това ще е 3-ата защита за непобедения до момента боксьор. Твърде вероятно е при победа да бъде обявен и следващият опонент на Фюри - Олександър Усик, който се очаква да присъства в Лондон. 

За разлика от много други боксови галавечери, тази ще влезе в родния телевизионен ефир. 

След като редица топ сблъсъци бяха излъчвани в стрийминг платформата DAZN, Тайсън Фюри срещу Дерек Чисора ще се излъчи в ефира на на "Max Sport 2". 

Галавечерта започва в 20:00 часа, като последната битка за вечерта е именно тази за шампионската титла. Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, ще могат да следят супер сблъсъка Тайсън Фюри - Дерек Чисора НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички