Тайсън Фюри за мача с Чисора: Очаквайте брилянтна битка. Касапница!


Тайсън Фюри за мача с Чисора: Очаквайте брилянтна битка. Касапница!
Снимка: Getty Images

1227 0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри обеща на феновете "касапница" в битката между него и Дерек Чисора тази вечер. "Циганския крал" влезе в залата, където се проведе кантарът, с колана, преметнат през рамо, и под звуците на "Sweet Caroline".

"Утре вечер (б.а. тази вечер) ще се хвърлим отново и ще проведем абсолютно брилянтна битка. Касапница. Просто очаквайте касапница утре. Независимо дали е един рунд, или 12, аз съм готов. Готов съм за война", каза той.

След това двамата с Чисора застанаха лице в лице с приковани погледи, а Фюри беше втренчен в по-ниския свой опонент, докато времето течеше.

"Вълнувам се много", каза 38-годишният Чисора, който има 12 поражения в 45 битки. Запитан за плановете си преди двубоя, той каза, че ще прекара вечерта у дома със семейството си и може би ще гледа някои готварски предавания с една от дъщерите си. А ето какво показа кантарът преди сблъсъка.

Двубоя Тайсън Фюри - Дерек Чисора ще можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички