UFC боецът Пади Пимбет: Феновете на Ливърпул не подкрепят националния отбор на Англия


UFC боецът Пади Пимбет: Феновете на Ливърпул не подкрепят националния отбор на Англия
Снимка: GettyImages

2310 0

Феновете на Ливърпул не подкрепят и нямат причина да подкрепят националния отбор на Англия. Така мисли "UFC"-боецът в лека категория Пади Пимбет. Той изненада с мнението си, още повече поради факта, че "трите лъва" в момента се борят за най-ценното отличие на международно ниво.

Пимбет, който е още познат като Paddy the Baddy обаче има своите доводи. Като главен такъв изтъква ужасните скандирания по адрес на една от най-големите футболни трагедии в историята, в която загиват 97 привърженици на мърсисайдци.

Последните подобни масови изяви се случиха в двубоите на "червените" с Манчестър Сити, когато немалка част от противниковите запалянковци адресираха грозните си викове по адрес на именно жертвите от "Хилзбъро".

"Скаузърите просто не се интересуват от международния футбол. Не виждаме причината да застанем рамо до рамо с фенове, които пеят "Винаги жертви" седмица след седмица, пеейки за 97-е загинали привърженици", заяви той в "Pub Talk podcast".

"Отвратително е. Какво друго? Пеят и "Нахранете скаузърите". Защо трябва да подкрепяме Англия? Виждал съм видео с английски фенове, скандиращи "Всички мразим скаузърите". Защо да подкрепяме Англия", завърши Пимбет.

А ето кой е най-обижданият в социалните мрежи английски национал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички