СНИМКИ: По-тежко от отпадането - Шчесни успокоява разплакания от загубата малък свой син


СНИМКИ: По-тежко от отпадането - Шчесни успокоява разплакания от загубата малък свой син
Снимка: Getty Images

3410 0

Титулярният вратар на Полша Войчех Шчесни имаше неприятна задача след загубата на тима от Франция на Световното първенство по футбол. Той трябваше да успокоява малкия си син, който се разплака заради резултата от мача - Дружина полска" отстъпи с 1:3 в осминафиналния двубой.

Стражът на Ювентус се представи доста добре в груповата фаза на Мондиал 2022 и даде заявка, че може той да е човекът, който ще спре Килиан Мбапе в убийствената му форма. Вместо това обаче Шчесни получи 2 гола от нападателя на ПСЖ и един от Оливие Жиру.

Полша имаше нелека задача в груповата фаза, играейки с отборите на Аржентина, Мексико и Саудитска Арабия. След 1 победа в трите мача европейците се класираха на осминафиналите благодарение на по-добрите си показатели, тъй като имаха същия брой точки като Мексико. 

Войчех Шчесни е щастливо женен за полската певица с украински произход Марина, с която имат едно дете - синът Лиъм, който е роден през лятото на 2018 година. A ето как бе препариран Шчесни на 2 пъти от Килиан Мбапе. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички